nl-NLen-USde-DE
nl-NLen-USde-DE

Sweep

Safe Working on Eco Energy Plants, is een systeem voor het beheren van Power plants zoals windparken, warmtekrachtcentrales, zonnecentrales etc. Onderhoudsaanvragen worden door de onderhoudsleverancier ingevoerd in een gebruikersvriendelijk webportaal en voorzien van de juiste informatie en procedures. Een workflow systeem, dat op de aard van het werk is afgestemd, zorgt voor een goedkeurproces, dat aan de veiligheidsvoorschriften van de branche voldoet. Van deze workflow is een audit-trail beschikbaar. Na goedkeuring zal, als het werk gestart wordt, de registratie van aanwezige technici plaatsvinden. Na afloop volgt de afmelding, zodat altijd bekend is wie waar aan het werk is. Een Power plant is opgedeeld in Assets en een Asset in Componenten. Tot op componentniveau kan bepaald worden welke onderhoudsleverancier het onderhoud verricht.

Op dit moment wordt SWEEP Mobile ontwikkeld. SWEEP Mobile zal op alle platformen draaien, zoals iOS/iPAD, Android tablets, Windows tables, smart phone ’s en notebooks/PC ‘s.

Onderdeel van SWEEP Mobile is de calamiteitensite, waarmee hulpdiensten informatie kunnen opvragen over een locatie waar zij naartoe moeten. Die informatie bestaat uit een kaart met aanrijroute, op locatie beschikbare veiligheidsmiddelen en relevante contactpersoon gegevens.


Mocht u belangstelling hebben in wat SWEEP voor u kan betekenen, neem dan gerust contact op met Hermen Mensink (hermen.mensink@care4it.nl) of bel ons op: (038) 452 56 77.