nl-NLen-USde-DE
nl-NLen-USde-DE

Cleanscope

CleanScope is een meetsysteem voor het meten van de schoonmaakkwaliteit van kantoorgebouwen, ziekenhuizen, scholen, maar ook vliegtuigen, hangars, bussen enz. CleanScope werkt volgens VSR KMS, conform de normen: NEN2075, NEN-EN-13549 en ISO-2859. Inspecteurs werken met een mobiele applicatie, waarbij de gegevens via Internet gesynchroniseerd worden met een database in een web portaal. Op locatie wordt het resultaat van de meting direct berekend. Via het CleanScope web portaal kan een rapport gegenereerd worden. Ook is het mogelijk automatisch een rapport te laten genereren, zodra de meting is terug gesynchroniseerd.

Onlangs heet Care4iT CleanScopeNext gereleaset. De hierbij gebruikte techniek maakt het mogelijk om met één project (software basis) alle moderne platformen te ondersteunen. Een app kan dus werken op een iOS/iPAD, Android tablet, Windows tablet of Notebook/PC. CleanScopeNext kan offline werken. U heeft alleen een Internet verbinding nodig als er gegevens uitgewisseld moeten worden.

CleanScopeNext is door het ruime scherm van een tablet zeer gebruikersvriendelijk. Nieuwe functionaliteiten in CleanScopeNext zijn:

  • Tonen van elementen op basis van de inventarisatie.
  • Omkeren loopvolgorde.
  • Maken van foto‘s.
  • Interactieve plattegrond.
  • Tonen van een kaart met Object locaties die gemeten moeten worden.

CleanScopeNext is door Lydia Huizinga namens de VSR (Vereniging Schoonmaak Research) gecertificeerd, zie: http://www.vsr-org.nl

De VSR heeft aangekondigd dat zij ook gebruikers van het VSR KMS meetsysteem kunnen certificeren. Gebruik van door VSR gecertificeerde software zal dat proces versoepelen. Mede omdat in het CleanScopeNext webportaal geanonimiseerde rapportages uitgedraaid kunnen worden die nodig zijn voor de VSR certificering.

 

Mocht u belangstelling hebben in wat CleanScope voor u kan betekenen, neem dan gerust contact op met Hermen Mensink (hermen.mensink@care4it.nl) of bel ons op: (038) 452 56 77.