nl-NLen-USde-DE
nl-NLen-USde-DE

Nieuwe klanten

Care4iT heeft in de afgelopen periode de volgende klanten mogen verwelkomen:

E-Connection
E-Connection initieert en realiseert complexe en vernieuwende projecten met een hoog milieu-rendement, in het bijzonder windenergie projecten.
Daarnaast verrichten wij vernieuwend en ondersteunend onderzoek ter bevordering van de toepassing van windenergie.
E-Connection bestaat uit een kern van hoogwaardige professionals, die in staat zijn alle voor de realisatie benodigde disciplines bij elkaar te brengen.

Raedthuys
Duurzame energie, de klimaatverandering, de eindigheid van de voorraad fossiele energiedragers en de afhankelijkheid van minder stabiele regio’s voor de levering daarvan, zijn vandaag de dag veelbesproken thema’s. De boodschap is glashelder: we moeten samen werken aan een duurzame toekomst. We kunnen dit bereiken door het realiseren van een betrouwbare, betaalbare en duurzame energiehuishouding. Daarmee kunnen we op een verantwoorde en schone manier energie produceren en de uitstoot van broeikasgassen terugdringen.
Samen met u maakt de Raedthuys Groep werk van duurzame energie. In de letterlijke zin van het woord, want de Raedthuys Groep laat u mee-investeren en profiteren van nieuwe duurzame opwekkers, gericht op windenergie en zonne-energie, in Nederland. Geen woorden, maar daden. De missie van de Raedthuys Groep is een toonaangevende bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een stabiele, duurzame en toekomst vaste energievoorziening in Nederland.
Wij geloven erin dat de nieuwe duurzame economie niet alleen verantwoorde, maar vooral ook betere, mooiere, snellere en slimmere producten en merken voortbrengt!

Topwind Consultancy
Same conditions, better performance.
Welkom bij Topwind! De dienstverlener die zich verantwoordelijk voelt voor de beschikbaarheid, veiligheid en het rendement van úw windturbine. Bent u verantwoordelijk voor de exploitatie van windturbines? Topwind verhoogt het rendement van uw windturbines. Het geheim? Actief, professioneel beheer van uw windturbines, uitgevoerd door de onafhankelijke experts van Topwind. Lees meer over onze diensten, verken onze referenties en neem contact op met één van onze specialisten voor een kennismaking!

Lagerwey
Lagerwey staat voor kwaliteit en eenvoud. Wij ontwerpen en produceren onze windturbines ‘in house’ en bieden een efficiënt en betrouwbaar product. Wij leveren projecten bij voorkeur turn-key op, samen met een compleet service- en onderhoudspakket. Met een flexibele en transparante aanpak richten wij ons op langdurige relaties met onze partners.
Zo bieden wij, samen met onze klanten, de wereld al sinds 1979 schone en betrouwbare windenergie.

Georg Fischer Waga
Voor hen hebben wij het CIM (Controle Inkomende Materialen) ontworpen en gebouwd.
Georg Fischer Waga richt zich op het ontwikkelen, produceren en verkopen van buiskoppelingen van hoge kwaliteit voor de water- en gasmarkt. De hiervoor benodigde onderdelen worden via het CIM gecontroleerd op met de producent afgesproken kwaliteitseisen. 

Koks voor koks

Koks voor Koks is een ambachtelijk, innovatief en ervaren mise en place organisatie. Zij heinobben de capaciteit om constante producten te produceren die op een effectieve wijze en volgens horeca-richtlijnen voorbereid en geleverd worden.

Door mee te denken met de klant en gebruik te maken van doordachte verpakkingsmethoden en  jarenlange ervaring zorgen zij steeds weer voor hoge kwaliteit koelverse producten en levering wanneer het de klant uitkomt.

Care4Fresh en Koks voor Koks
De geproduceerde artikelen van Koks voor Koks worden opgeslagen in koeling of ingevroren om later uitgeleverd te worden aan de klanten. Deze  artikelen worden op een Digi weegschaal gewogen en direct voorzien van een etiket. Door de koppeling van de Digi weegschaal met Care4Fresh heeft Koks voor Koks altijd een overzicht van de productie en hierdoor ook van de aanwezige voorraad. Een groot deel van de klanten van Koks voor Koks geeft hun bestelling door via inONE aan het Care4Fresh systeem, hierdoor kunnen zij met een druk op de knop de bestellingen van hun klanten binnen halen.

Na het printen van de verzamellijsten worden de verzamelde artikelen met een handscanner ingelezen in Care4Fresh zodat het juiste gewicht bij het artikel in de verkooporder wordt gevoegd, tegelijkertijd wordt de voorraad bijgewerkt. Als de verkooporder compleet is wordt de leveringsbon uitgeprint om mee te gaan met de chauffeurs voor de uitlevering.
Elke week worden er facturen aangemaakt in Care4Fresh om per mail of op papier verstuurd te worden.

Eneco SBH

Eneco Solar, Bio en Hydro richt zich op duurzame energie. Zij beheert Windparken, Warmtekrachtcentrales, Zonnecentrales en Bio centrales.

Voor het administratieve proces van de onderhoudsaanvragen heeft Eneco SBH gekozen voor SWEEP. Care4iT heeft, samen met o.a. Eneco SBH, Eneco Wind, NUON en Essent, SWEEP verder 0ntwikkeld tot een standaard werkvergunningsysteem, waarin naast Windturbines ook warmtekrachtcentrales, zonnecentrales etc. opgenomen kunnen worden.

GDF Suez
GDF Suez Energie Nederland is een toonaangevende energiespeler op de Nederlandse markt. Naast producent van energie is het ook dé energiespecialist voor de zakelijke markt. Op de consumentenmarkt is GDF Suez actief onder het merk Electrabel. GDF Suez beheert een aantal Windparken en gebruikt SWEEP voor het administratieve proces rondom de onderhoudsaanvragen.

Winvast
Winvast richt zich op de ontwikkeling, exploitatie en beheer van windenergieprojecten. Voor het administratieve proces van de onderhoudsaanvragen heeft Winvast gekozen voor SWEEP.

Windkrachtbeheer
Windkrachtbeheer richt zich op de ontwikkeling, exploitatie en beheer van windenergieprojecten. Voor het administratieve proces van de onderhoudsaanvragen heeft Windkrachtbeheer gekozen voor SWEEP.

Zeeuwind
Zeeuwind richt zich op de ontwikkeling, exploitatie en beheer van windenergieprojecten. Voor het administratieve proces van de onderhoudsaanvragen heeft Zeeuwind gekozen voor SWEEP.

Kriege & Verhoek
Door de fusie begin 2008 is Kriege & Verhoek de grootste horeca leverancier van groenten en fruit in de regio Den Haag. Beide bedrijven zijn samen goed voor meer dan 100 jaar ervaring in het vak en bieden nog meer service en kwaliteit dan voorheen. En dat tegen scherpe prijzen. Vanuit het centraal in de regio gelegen bedrijfspand worden alle werkzaamheden en voorbereidingen uitgevoerd. Er is keuze uit een ruim assortiment van verse panklare producten dat dagelijks volgens de laatste HACCP-normen, veelal op klantspecificatie, wordt verwerkt. De bezorging naar afnemers bij instellingen en horecabedrijven wordt snel en efficiënt verzorgd door eigen vervoer.
Care4Fresh en Kriege & Verhoek
Een groot deel van de klanten van Kriege & Verhoek geeft haar bestelling door via inONE aan het Care4Fresh systeem, hierdoor kunnen zij met één druk op de knop de bestellingen van hun klanten binnen halen. Door het uitprinten van verzamellijsten per te rijden uitleverroute, wordt het werkproces overzichtelijk voor de betreffende dag. Tegelijkertijd worden ook alle etiketten geprint voor de artikelen die zij zelf gaan produceren. Na het produceren en verzamelen van alle producten worden de verkooporders compleet gemaakt en worden de leveringsbonnen geprint om mee te gaan met de chauffeurs voor de uitlevering. Elke week worden er facturen aangemaakt in Care4Fresh om per mail verstuurd, of uitgeprint te worden.  Via een export vanuit Care4Fresh worden alle factuurgegevens weer ingelezen in Excact voor de financiële afhandeling.

Karel van der Vorm
Reeds 20 jaar is Karel van der Vorm BV een begrip in Rotterdam en omstreken. Karel van der Vorm is destijds gestart met een winkel op de Lijnbaan, gespecialiseerd in verse salades en verse sappen. Mede door zijn visie, het verzamelen van de juiste mensen om hem heen en de grote vraag van de horeca en bedrijven uit de omgeving, is er ook een afdeling bijgekomen die de horeca leveranties tot in de puntjes verzorgt. Hierdoor kunnen zij iedereen dagelijks van verse groenten, fruit en aanverwante artikelen voorzien.
Care4Fresh en Karel van der Vorm
Artikelen en relaties worden in Care4Fresh bijgehouden om hiermee de verkooporders aan te maken die telefonisch, via fax, via mail en/of met het antwoord apparaat binnen komen. Een groot deel van de klanten van Karel van der Vorm geeft haar bestelling door via inONE aan het Care4Fresh systeem, hierdoor kunnen zij deze bestellingen met één druk op de knop binnen halen.
Met de uitgeprinte verzamellijsten worden de bestellingen verzameld. Als de verkooporder compleet is wordt de leveringsbon uitgeprint om mee te gaan met de chauffeurs voor de uitlevering. Elke week worden er facturen aangemaakt in Care4Fresh om per mail verstuurd of uitgeprint te worden. In Care4Fresh worden de betalingen van de debiteuren bijgehouden en de bestanden voor de automatische incasso aangemaakt.

Van Maaswaal Fruit
Van Maaswaal fruit is een veelzijdig bedrijf met een zeer uitgebreid assortiment appels en peren. De kracht van het bedrijf zit in de combinatie van teelt, koeling, sortering en transport binnen één bedrijf. Hierdoor hebben zij continu een uniforme kwaliteit product beschikbaar. In de boomgaarden op de vruchtbare kleigronden van de Kromme Rijnstreek rondom de dorpen Cothen en ’t Goy telen ze niet minder dan 17 appel- en 6 perenrassen. Van Maaswaal fruit levert appels en peren uit eigen productie, aangevuld met aardbeien, klein fruit, pruimen en kersen van college-telers in de streek aan supermarkten, grossiers, groentespeciaalzaken, horecagroothandel, ambulante handel (weekmarkten) en huisverkopers.
Care4Fresh en  Van Maaswaal Fruit
Artikelen en relaties worden in Care4Fresh bijgehouden om hiermee de verkooporders aan te maken die telefonisch, via fax, via mail en/of met het antwoord apparaat binnen komen. Een groot deel van de klanten van Van Maaswaal Fruit geeft haar bestelling door via inONE aan het Care4Fresh systeem, hierdoor kunnen zij deze bestellingen met één druk op de knop binnen halen.
Met de uitgeprinte verzamellijsten worden de bestellingen verzameld. Als de verkooporder compleet is wordt de leveringsbon uitgeprint om mee te gaan met de chauffeurs voor de uitlevering. Elke week worden er facturen aangemaakt in Care4Fresh om per mail verstuurd of uitgeprint te worden. In Care4Fresh worden de betalingen van de debiteuren bijgehouden en de bestanden voor de automatische incasso aangemaakt.

Atlantis Handelshuis
Atlantis Handelshuis is een groothandel in maatschappelijk verantwoorde producten. Wij houden ons bezig met de in- en verkoop van streek- biologische- en ecologische producten, fairtrade artikelen, duurzame en innovatie producten, alternatieve energie-opwekkers en energiebesparende materialen. Wij voorzien in de vraag van bedrijven, overheden en instellingen naar maatschappelijk verantwoorde producten.
Care4Fresh en Atlantis Handelshuis
Een groot deel van de klanten van Atlantis Handelshuis geeft haar bestelling door via inONE aan het Care4Fresh systeem, hierdoor kunnen zij met één druk op de knop de bestellingen van hun klanten binnenhalen. Uniek is dat een deel van de artikelen die besteld zijn direct als inkooporder naar de leverancier toe gaan. De overige artikelen worden met een uitgeprinte verzamellijsten verzameld. Als de verkooporder compleet is, wordt de Leveringsbon uitgeprint om mee te gaan met de chauffeurs voor de uitlevering. Elke week worden er facturen aangemaakt in Care4Fresh om per mail verstuurd te worden. Via een export vanuit Care4Fresh worden alle factuurgegevens weer ingelezen in Snelstart voor de financiële afhandeling.

La Cubanita
Onbeperkt tapas eten in één van de tientallen restaurants van La Cubanita.
Care4Fresh en La Cubanita
Alle vestigingen van La Cubanita geven hun bestellingen door via inONE aan het Care4Fresh systeem, hierdoor kunnen zij met één druk op de knop de bestellingen van hun vestigingen en overige klanten binnenhalen. Door gebruik te maken van de inkoop en voorraad module is er altijd een accuraad overzicht van wat er uitgeleverd kan gaan worden en wat er extra ingekocht moet worden. De overige artikelen worden met een uitgeprinte verzamellijsten verzameld uit eigen magazijn. Als de verkooporder compleet is, wordt de Leveringsbon uitgeprint om mee te gaan met de chauffeurs voor de uitlevering. Elke week worden er facturen aangemaakt in Care4Fresh om per mail verstuurd te worden. Via een export vanuit Care4Fresh worden alle factuurgegevens weer ingelezen in Exact de financiële afhandeling.